Hjemmesiden min framstår nå i ny drakt. Denne gangen lar jeg WordPress være rammeverket, mens mitt engasjement innen statistikk og programmering med språket R får mer fokus. Og siden jeg snart har bursdag, drar jeg med familiens ønskeliste over til den nye sida. 🙂
April og deler av mai har hatt noen ekstra varme og fine perioder her på Østlandet. Gresset gror godt i hagen vi gjenoppbygde i fjor sommer etter fasadearbeider på blokka vår, og Mona har massevis av planteprosjekter både på prydfronten og nyttefronten. Fredrik sykler, løper, sparker ball og koser seg.
På jobb går det unna for tiden. Jeg har holdt to foredrag denne uka i forskjellige fora på jobb og skal holde foredrag både på veterinærhøgskolen og ved skandinavisk kjemometrisymposium i Billund neste uke. Og så skrives det på diverse artikler som seg hør og bør.
Nå ser vi fram mot sommerferie med blant annet besøk i Ritas nye hus og ferie i Danmark med Ole Johan. Finvær har vi også bestilt.

Leave a Reply