Da var sensuren i MATH100 levert. Jeg må si meg fornøyd med karakterfordelingen og en grei strykprosent. Det gikk overraskende greit å rette 323 besvarelser. Men nå er det godt å være ferdig og klar til å fokusere på artikkelarbeid igjen.
Jul fikk jeg også litt tid til. Sivgers besøkt Oslo og deltok i den tradisjonelle matorgien. Ribbe på Thaivis hos Hall og Songsit var fantastisk og vår egen pinnekjøttmiddag ble også bra. Fredrik ville stoppe gaveutpakking etter to gaver for å leke med det han hadde fått. Det ble rett og slett alt for mye. Vi håper på moderasjon neste jul, siden halvparten av lekene han får stort sett ikke blir rørt etter første gangs bruk og det er for mye til å huske hvem han har fått alt fra. Men han var glad og fornøyd og likte veldig godt at vi tok oss tid til å bygge og leke med lego og annet gøy.

Leave a Reply