Etter påske fikk vi endelig malt det siste rommet i leiligheta vår: soverommet. Nå har vi ingen gule vegger igjen, etter å ha hatt forskjellige gulfarger i de fleste rommene. Før- og etterbilder er lagt til på bildesida mi.
Vi er nå inne i konferansetida på året. Sist ut var Bioinformatics Forum for Young Scientists på Sommarøya i Troms. Naturskjønne omgivelser, kjempetrivelige kursdeltakere, turgåing og bading i stamp og hav gjorde det til en minnerik opplevelse. Neste konferanse blir om en liten måned på nøyaktig samme sted. Denne gangen er det statistikermøte i regi av Norsk statistisk forening. Også her skal jeg holde foredrag.
Etter turen til Sommarøya fikk jeg tre dager i Oslo før jeg dro til Mo i Rana for å feire 17. mai sammen med Jack og Liv. Værmeldingene slo heldigvis feil, så vi fikk litt sol og et par fine turer. En del av bildene fra Rana bærer preg av å være eksperimentelle, da jeg fikk låne kamerautstyrssekken til naboen til Jack og boltre meg med telezoom og macro til glede og besvær for intetanende fugler, insekter og mennesker.
 

Leave a Reply