Nå er det tid for striskjorte og havrelefse igjen etter en ganske grå, men avslappende og trivelig sommer. Da Mona dro ei uke til Vestlandet for å være med på å arrangere Fantasifestivalen i begynnelsen av ferien min, benyttet jeg sjansen og la ny klikk-laminat i stua og kjøkkenet. Resultatet var et stort ansiktsløft på leiligheta.
Etter oppussinga var det godt å ta helt fri og dra til Trøndelag, med Frøya, Uttian, familie og venner som hovedmål. Vi fikk sett Honningsvågrevyen på Hitra, plukket molter, fisket, laget Bacalao og dratt på kveldstur med Merete og familie i båten deres mens vi var ute i øyriket. I Trondheim gikk vi på middelaldermarked og besøkte Aslak og Camilla.
Etter et par dager hjemme var det på tide å reise igjen. To uker med kurs i strukturelle ligninger og bayesiansk analyse i Mustiala i Finland var en kjempeflott opplevelse. Programmet var stort sett fullstappet med forelesninger, praktiske øvelser, besøk i nasjonalpark, finsk dans, middelaldermarked, padling, museumsbesøk, vanlig sauna og bading i innsjø, røyksauna og bading i en liten, kunstig dam, fotballspilling, øl, sahti og annet gøy.
Nye appletter er under utvikling. I forbindelse med kursene i Finland begynte jeg på en applett for å lage grafer til statistikk på en visuell måte. Foreløpig resultat finnes på “Programmer”-sidene mine.
 

Leave a Reply