Første helga i oktober kom mødrene til meg og Mona på besøk til Oslo. Det var trivelig med gode middager, besøk hos Songsit og Hall, litt shopping og noen mil til fots. Vi opplevde en fantastisk ballettforestilling ved den norske opera: ‘Start to Finish’ av Balanchine, Forsythe, Lightfoot & León. Dette var en tredelt forestilling med elementer fra klassisk ballett, jazz-ballett, moderne dans og en god porsjon galskap, først og fremst i form av en som ropte finsklydende gloser gjennom den siste delen.
Siste helga i oktober var jeg på varemessa Electroworld 2007 på Lillestrøm. Det var gøy å gå rundt og sikle på ny elektronikk, mobiltelefoner, fjernsynsapparater, spillkonsoller og HiFi-utsyr. Innkjøpene begrenset seg til noen filmer og en skjermvask til datamaskinene mine. Det store høydepunktet var ‘Play! A videogame symphony’. Der fikk vi høre orkesterversjoner av musikken fra gamle, kjente og kjære spill og store nye spilltitler; fra Super Mario og Zelda, via Commodore og Amiga medleyer til de enorme slagscenene i de nyeste krigsspillene. Kringkastingsorkesteret med solister ble akkompagnert av film på storskjerm fra spillene. Genialt!
I tillegg til å ha lagt ut noen nye bilder her, har jeg oppdatert Solgløtts hjemmesider og vært med på å oppdatere biostatistikkgruppa ved UMB (hvor jeg jobber) sin hjemmeside.
 

Leave a Reply