Etter å ha siklet på macro-objektiv til speilrefleksen i noen år, brukte jeg litt bursdagspenger og litt egne penger i kombinasjon med salg hos Foto Video til å kapre meg en Sigma 150 mm f/2.8 macro. Flere fine blomster og insekter er foreviget allerede, og jeg håper på å få bilder i galleriet om ikke så lenge. Jeg handlet også optikk for min far. Dette var et Canon EF 70-200L f/4. Jeg har fått lov å teste det fram til vi møtes neste gang.
Etter en travel vår med undervisning og innføring av programmeringsspråket R i et par kurs, er det godt å kunne senke skuldrene. Resultatet til eksamen var som det burde være og kurskritikken var stort sett veldig god. Mens jeg jobbet med R, lagde jeg også et pakkelager for statistiske programmer vi lager: the UMB R repository. Nå venter en litt tidlig sommerferie siden jeg må begynne å jobbe igjen 2. august i forbindelse med at jeg skal undervise i augustblokka ved UMB.
Sommeren vil blant annet by på støttemurbygging i hagen, avslapping og lek med familien samt en tur til Kristiansand, Danmark og Lofoten. Det blir deilig!
 

Leave a Reply