En kjempeflott ferie med tur til Danmark og Lofoten er over. Jeg og Mona fikk slappet av massevis, mens fem besteforeldre og en onkel tok seg av Fredrik. Herlig! Skallerup klit feriesenter anbefales på det høyeste, spesielt for familier med barn.
Augustblokka er over på UMB, og jeg er ferdig med å undervise i matematisk statistikk. Studentene var uvanlig flinke og oppvakte, og 31 stykker kom seg gjennom til eksamen denne gang. Selv om jeg har hatt det veldig fint med undervisning i vår og i høst, er det veldig godt å komme i gang med postdoktorstillinga mi. Nå blir det hovedfokus på artikkelskriving framover, og minst 9 forskjellige prosjekter venter på meg i tida framover.
Endelig har det blitt tid til å legge ut nye bilder i galleriet mitt. Denne gangen er det bilder fra januar til og med mai som er kommet på plass. For å ha litt større frihet og samtidig bedre kontroll, er det nå obligatorisk innlogging for alle som vil se på bilder og videoer.
Siden det er mye fokus på kosthold og slanking i disse tider, har jeg laget en BMI-kalkulator til nettsiden min. Det som skiller min kalkulator fra andre sine utgaver er at min foreslår ideell høyde ut fra oppgitt vekt.
 

 

Leave a Reply